INSCHRIJVEN CREATIEVE WORKSHOPS

Welkom bij de Loversland Creatieve ruimte, leuk dat je je wilt inschrijven voor onze workshops.

De kosten voor een Piemel Pimp workshop zijn €10,- per persoon, hiervoor mag je je eigen gipsen creatie van maar liefst 21 cm natuurlijk mee naar huis nemen. De kosten voor de Kutcake workshop bedragen €5,- en hiervoor maak je natuurlijk één super grappige en lekkere kutcake.

Klik op de datum naar keuze om te zien uit welke tijden je kunt kiezen. en meld je aan. Vergeet niet je e-ticket uit te printen en mee te nemen naar de beurs. Deze scannen we bij ingang van de Loversland Workshop Area. Deelnemen aan meerdere workshops is toegestaan, echter is het niet toegestaan een workshop dubbel te volgen. Ook is het dit jaar niet mogelijk per groep aan te melden, je kunt je aanmelden voor maximaal 2 personen.

Uiteraard kun je met een groep de Loversland Academy bezoeken en bepaal je zelf je plek bij binnenkomst, echter dient elke bezoeker zichzelf persoonlijk aan te melden.Dit om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven onze leuke workshops te volgen. We wensen je alvast veel plezier op Bobbi Eden’s Loversland!

Welke Workshop ga jij volgen?

Piemel Pimpen (€10 per piemel)
Een 21 cm lange gips piemel staat al voor je paraat als je binnenkomt, neem plaats en laat ons zien hoe creatief je bent. Na afloop laat je je gips piemel lekker drogen, en je “pikt” hem bij de uitgang weer op als je naar huis gaat. We zijn benieuwd wat jij gaat maken.

Kutcake boetseren (€5 per kutcake)
Lekker boetseren met fondant tot je de perfecte vagina hebt gemaakt. Deze plaatsen we vakkundig op een lekker cupcake, en het smikkelen en smullen kan beginnen. Hij wordt netjes voor je verpakt zodat je er thuis lekker van kunt genieten.

p.s. de prijs voor deze workshops is een meerprijs.  Een geldig toegangsbewijs voor Bobbi Eden’s Loversland is nodig om deel te kunnen nemen. Bestel je tickets hier.