INSCHRIJVEN WORKSHOPS

Welkom bij de Loversland Workshop Area, leuk dat je je wilt inschrijven voor onze workshops.

De kosten voor een workshop zijn €5,- per persoon

Klik op de datum naar keuze om te zien uit welke tijden je kunt kiezen en meld je aan. 
Vergeet niet je e-ticket uit te printen en mee te nemen naar de beurs. 
Deze scannen we bij ingang van de Loversland Workshop Area. 
Elke bezoeker dient zichzelf persoonlijk aan te melden. We wensen je alvast veel plezier op Bobbi Eden’s Loversland!

p.s. de prijs voor deze workshops is een meerprijs.  Een geldig toegangsbewijs voor Bobbi Eden’s Loversland is nodig om deel te kunnen nemen. Bestel je tickets hier.

PERFECT HANDJOB!

Aftrekken, je kunt het of je kunt het niet, maar je kunt het áltijd leren. Tijdens deze workshop leer je alle fijne kneepjes van het aftrekken en kun je een man voortaan de beste aftrekbeurt van zijn leven geven. Je denkt misschien: hoe moeilijk kan dat nou zijn? Maar er zijn hele leuke trucjes die zelfs een man vaak niet kent. Geef je man een hemels verwen moment en zet hem daarna met een explosieve knal weer met beide benen op de grond. Tijdens de workshop aftrekken leer je met veel plezier van elkaar.

PIEMEL PIMPEN

Trek jezelf even lekker een uurtje terug om helemaal op te gaan in je eigen fantasie. Alleen dan net iets anders als op de rest van de beurs. Je gaat aan de slag met verf en glitters op een gipsen piemel van maar liefst 21 cm. Uiteraard mag je je eigen gipsen creatie mee naar huis nemen.

AAN DE SLAG MET B.D.S.M.

Miss Yorja en Meesteres Victoria DeVil leren je op een leuke en interactieve manier (nader) kennis te maken met de wereld van BDSM. Je komt onder andere meer te weten over BDSM, communicatie, bondage en kaarsvet. Zodat jij na afloop de tools hebt om thuis aan de slag te gaan!