DOOLHOF

Verdwaal in het erotisch doolhof…..
Het Erotisch Doolhof is een klassieker en behoort tot één van de populairste attracties van Loversland. Deze editie zal het doolhof nog groter uitpakken. Voor vaste Loversland fan dus weer een enorme verrassing!

GLORY HOLES

Weet jij wie jou verwent?

Geheel anoniem wordt je verwent door bezoekers aan de andere kant en natuurlijk ook andersom.  Verschillende gaten op verschillende hoogtes en de toegang is voor koppels, single mannen en vrouwen.

 

SEXY BURLESQUE OPTREDENS OP EXTRA PODIUM

De Burlesque shows zijn elke editie weer een mega succes en dat is niet voor niks. Deze dames beheersen de kunst van het verleiden en dat zul je weten ook. Je zult je ogen niet van het podium kunnen houden, en elke show willen zien. De optredens zijn gratis toegankelijk.

LADIES CLUB

Deze spannende club is verboden voor mannen…

De enige heren die in de Ladies Club vertoeven zijn er speciaal voor de vrouwen. Heerlijk gespierde mannen entertainen de vrouwen op een hete & sexy, show. 

What happens in the Ladies Club, stays in the Ladies Club!

BIOSCOOP

Even bijkomen van alle indrukken tijdens de beurs?

Breng een bezoek aan onze Bioscoop. De bioscoop is voorzien van relax banken waar je comfortabel kunt genieten van elkaar, van anderen en van de verschillende erotische films die getoond worden in uiteenlopende genres. Toegang alleen voor stellen en elk stel heeft een eigen 2-zits bankje!

SWINGERSCAFÉ

Verleg je grenzen in het Swingerscafé…

Veel mensen fantaseren er wel eens over een bezoek aan een Swingerscafé en op Loversland kan dat! Je relatie nieuw leven inblazen, zin in een spannend avontuurtje of is het gewoon nieuwsgierigheid? Ieder stel heeft haar eigen redenen voor het willen bezoeken van ons Swingerscafé. Maar de stap ook daadwerkelijk zetten is voor veel mensen een hoge drempel. De vraag blijft vaak: Wat kunnen we nou precies verwachten van het bezoek het Swingerscafé?

Het is een Café waar allerlei verschillende mensen elkaar ontmoeten. Ons Swingerscafé is de manier bij uitstek om de eerste stappen in de swingers-scene te zetten. Het is veilig, discreet en u hoeft helemaal niets. Het café is voorzien van een gezellige bar, een lounge gedeelte, muziek en “ontspanningsruimtes”. 

KINKY WORLD

De nieuwste aanwinst voor Loversland is Kinkyworld ! Een eigen hal met alles wat BDSM te bieden heeft. Professionele verkopers met hun nieuwe collectie (en zelfgemaakte) BDSM producten. Er is o.a. fetisjkleding, bdsm-artikelen zoals zwepen, kaarsen, paddles, collars, boeien, gags, touw, sieraden, accessoires te vinden op deze locatie.

Ook worden hier workshops voor de echte liefhebber gegeven en is er een BDSM playroom aanwezig !

Kinkyworld, het nieuwste begrip in de BDSM-scène ! Lees meer…

 

STRIP SHOWS

Erotisch entertainment gedurende de hele avond op het hoofdpodium van Loversland. Denk aan strippers, danseressen en pornosterren die live optreden.

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

SEXTHEATER

Dé club waar mannen en vrouwen hun ogen uit kunnen kijken bij de meest spectaculaire live shows, recht onder hun neus…