DOOLHOF

Verdwaal in het erotisch doolhof…..
Het Erotisch Doolhof is een klassieker en behoort tot één van de populairste attracties van Loversland. Deze editie zal het doolhof nog groter uitpakken. Voor vaste Loversland fan dus weer een enorme verrassing!

GLORY HOLES

Zowel koppels als single mannen en vrouwen kunnen zich geheel anoniem aan de ene kant van de muur laten verwennen door bezoekers aan de andere kant.  Weet jij wie jou verwent? Glory Holes is toegankelijk voor single mannen, maar ook stellen en single vrouwen zijn welkom. 

SEXY BURLESQUE OPTREDENS OP EXTRA PODIUM

De Burlesque shows zijn elke editie weer een mega succes en dat is niet voor niks. Deze dames beheersen de kunst van het verleiden en dat zul je weten ook. Je zult je ogen niet van het podium kunnen houden, en elke show willen zien. Gelukkig zijn deze optredens helemaal gratis toegankelijk.

LADIES CLUB

Deze spannende club is verboden voor mannen……..

De enige heren die in de Ladies Club vertoeven zijn er speciaal voor de vrouwen.    Heerlijk gespierde mannen entertainen de vrouwen op een hete & sexy, show. 

What happens in the Ladies Club, stays in the Ladies Club!

BIOSCOOP

Kijk naar erotische films
Even bijkomen van alle indrukken tijdens de beurs? Breng een bezoek aan onze Bioscoop. De bioscoop is voorzien van relax banken waar je comfortabel kunt genieten van elkaar, van anderen en van de verschillende films die getoond worden in uiteenlopende genres. Toegang alleen voor stellen.

SWINGERS CAFE

Verleg je grenzen in het Swingerscafé…….

Dit café is voor stelletjes die net iets verder willen gaan dan de gemiddelde Loversland bezoeker. Jullie ontmoeten hier gelijkgestemde stellen en kunnen zo van elkaar genieten.

KINKY WORLD

De nieuwste aanwinst voor Loversland is Kinkyworld ! Een eigen hal met alles wat BDSM te bieden heeft. Professionele verkopers met hun nieuwe collectie (en zelfgemaakte) BDSM producten. Er is oa fetisjkleding, bdsm-artikelen zoals zwepen, kaarsen, paddles, collars, boeien, gags, touw, sieraden, accessoires te vinden op deze locatie.

Ook worden hier workshops voor de echte liefhebber gegeven en is er een BDSM playroom aanwezig !

Kinkyworld, het nieuwste begrip in de BDSM-scène !

 

STRIP SHOWS

Erotisch entertainment gedurende de hele avond op het hoofdpodium van Loversland. Denk aan strippers, danseressen en pornosterren die live optreden.

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

MEN’S CLUB

Dé club waar mannen en vrouwen hun ogen uit kunnen kijken bij de meest spectaculaire live shows, recht onder hun neus………….