DOOLHOF

Verdwaal in het erotisch doolhof…..
Het Erotisch Doolhof is een klassieker en behoort tot één van de populairste attracties van Loversland. Deze editie zal het doolhof nog groter uitpakken. Voor vaste Loversland fan dus weer een enorme verrassing!

( € 5,00 p.p. – alleen voor stellen)

SEXY BURLESQUE OPTREDENS OP EXTRA PODIUM

De Burlesque shows zijn elke editie weer een mega succes en dat is niet voor niks. Deze dames beheersen de kunst van het verleiden en dat zul je weten ook. Je zult je ogen niet van het podium kunnen houden, en elke show willen zien. De optredens zijn gratis toegankelijk

(Gratis toegang)

FEESTCAFÉ DE BOLLE TIET

Tijdens Bobbi Eden’s Loversland kun je helemaal los gaan in het feestcafé de Bolle Tiet met o.a. shows van artiesten zoals John de Bever.

Entree: gratis

BIOSCOOP

Even bijkomen van alle indrukken tijdens de beurs?

Breng een bezoek aan onze Bioscoop. De bioscoop is voorzien van relax banken waar je comfortabel kunt genieten van elkaar, van anderen en van de verschillende erotische films die getoond worden in uiteenlopende genres. Toegang alleen voor stellen en elk stel heeft een eigen 2-zits bankje!

SWINGERSCAFÉ (ALLEEN VRIJDAG & ZATERDAG)

Verleg je grenzen in het Swingerscafé…

Veel mensen fantaseren er wel eens over een bezoek aan een Swingerscafé en op Loversland kan dat! Je relatie nieuw leven inblazen, zin in een spannend avontuurtje of is het gewoon nieuwsgierigheid? Ieder stel heeft haar eigen redenen voor het willen bezoeken van ons Swingerscafé. Maar de stap ook daadwerkelijk zetten is voor veel mensen een hoge drempel. De vraag blijft vaak: Wat kunnen we nou precies verwachten van het bezoek het Swingerscafé?

Het is een Café waar allerlei verschillende mensen elkaar ontmoeten. Ons Swingerscafé is de manier bij uitstek om de eerste stappen in de swingers-scene te zetten. Het is veilig, discreet en u hoeft helemaal niets. Het café is voorzien van een gezellige bar, een lounge gedeelte, muziek en “ontspanningsruimtes”.

( € 20,00 per stel – alleen voor stellen)

STRIP SHOWS

Erotisch entertainment gedurende de hele avond op het hoofdpodium van Loversland. Denk aan strippers, danseressen en pornosterren die live optreden.

(Gratis toegang)

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

 

SEXTHEATER

Dé club waar mannen en vrouwen hun ogen uit kunnen kijken bij de meest spectaculaire live shows, recht onder hun neus…

( € 7,50 p.p.)