FETISH CAFE

We zijn er weer! Voor de derde keer op rij staat Your Lifestyle op Bobbi Eden’s Loversland. Beleef dit jaar voor de eerste keer in Europa dé ultieme fetish ervaring van buitengewone proporties in ons exclusieve Fetish Café.

Onze specialisten ontvoeren je naar de sensuele wereld van bondage en discipline, dominantie en submissie. Kijk toe, durf te experimenteren en ervaar wat een machtsverhouding voor jou kan betekenen. Leef je fantasieën uit in onze meer dan 250m2 grote speelkamer. Laat je prikkelen tijdens deze drie dolle dagen speelplezier en ontspan vervolgens onder het genot van een drankje in onze sfeervolle lounge. Dagkaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het Fetish Café en geven de hele dag toegang tot onze ruimte en voorzieningen.

 

Wij voorzien jullie van

  • een garderobe voor zelf meegebrachte gerei zodat jullie zorgeloos de rest van de beurs kunnen verkennen

  • een brede selectie aan fetisj meubilair van Style Fetish Industries die jullie vrij mogen gebruiken

  • begeleiding voor nieuwelingen en laten jullie vrij observeren, onderzoeken en spelen

  • een spannende en ongedwongen sfeer

Jij hoeft enkel en alleen

  • je eigen speelmateriaal en BDSM gear mee te nemen

  • de op de locatie aanwezige huisregels op te volgen

Heb je nog vragen? Stel ze gerust en neem contact op met ons via onze facebook pagina of mail direct naar info@yourlifestyle.eu
Tot kijk op Loversland! 27-28-29 september 2019

DOOLHOF

Verdwaal in het erotisch doolhof…..
Het Erotisch Doolhof is een klassieker en behoort tot één van de populairste attracties van Loversland. Deze editie zal het doolhof nog groter uitpakken. Voor vaste Loversland fan dus weer een enorme verrassing!

GLORY HOLES

Zowel koppels als single mannen en vrouwen kunnen zich geheel anoniem aan de ene kant van de muur laten verwennen door bezoekers aan de andere kant.  Weet jij wie jou verwent? Glory Holes is toegankelijk voor single mannen, maar ook stellen en single vrouwen zijn welkom. 

KINKY WILLY

Wie waagt zich als een geoefende cowgirl of cowboy op de rug van onze mechanische rodeolul Kinky Willy?
Wie blijft het langst zitten en mag zich piemelkoning(in) van Loversland noemen?

SEXY BURLESQUE OPTREDENS OP EXTRA PODIUM

De Burlesque shows zijn elke editie weer een mega succes en dat is niet voor niks. Deze dames beheersen de kunst van het verleiden en dat zul je weten ook. Je zult je ogen niet van het podium kunnen houden, en elke show willen zien. Gelukkig zijn deze optredens helemaal gratis toegankelijk.

LADIES CLUB

Deze spannende club is verboden voor mannen……..

De enige heren die in de Ladies Club vertoeven zijn er speciaal voor de vrouwen.    Heerlijk gespierde mannen entertainen de vrouwen op een hete & sexy, show. 

What happens in the Ladies Club, stays in the Ladies Club!

BIOSCOOP

Kijk naar erotische films
Even bijkomen van alle indrukken tijdens de beurs? Breng een bezoek aan onze Bioscoop. De bioscoop is voorzien van relax banken waar je comfortabel kunt genieten van elkaar, van anderen en van de verschillende films die getoond worden in uiteenlopende genres. Toegang alleen voor stellen.

SWINGERS CAFE

Verleg je grenzen in het Swingerscafé…….

Dit café is voor stelletjes die net iets verder willen gaan dan de gemiddelde Loversland bezoeker. Jullie ontmoeten hier gelijkgestemde stellen en kunnen zo van elkaar genieten.

SM SHOWS

Op het SM podium kan je diverse shows bewonderen. Je maakt kennis met de wereld van BDSM. Ervaren artiesten laten alle facetten van dit erotische genre zien.
Optredens vinden doorlopend plaats tijdens de beurs.

STRIP SHOWS

Erotisch entertainment gedurende de hele avond op het hoofdpodium van Loversland. Denk aan strippers, danseressen en pornosterren die live optreden.

Let op: het maken van video-, film en/of geluidsopnamen, professioneel of mobiel, is ten strengste verboden. Hierop wordt door de beveiliging streng toegezien. Bezoekers die toch video-, film en/of geluidsopnamen maken zullen van de beurs worden verwijderd zonder recht op restitutie van entree geld.

MEN’S CLUB

Men’s club