KINYKYWORLD AAN DE SLAG MET B.D.S.M.

BDSM op tv gaat vaak over extremen, BDSM in het echte leven is dat bijna nooit. Waar ligt nu de scheiding?
De blinddoek, de (paardrij) zweepjes en het touw ken je waarschijnlijk wel. We willen je graag kennis laten maken met iets wat vaak als extreem wordt gezien. Vandaar deze leuke workshops voor beginners en ook voor de al gevorderde BDSM-mer.

BDSM, een prikje verder!
Eng? Voor de één wel voor de ander lijkt het op acupunctuur. Gevaarlijk? Nee niet als je weet wat je doet. Spannend? Ja dat zeker
Lekker? Voor de één wel, voor de ander niet.

Tijdens de workshop willen wij je graag laten zien hoe je dit veilig doet.Je kunt komen kijken maar, als je durft, ook zelf proberen of ondergaan. We geven je uitleg over hygiëne, veiligheid, techniek en do’s and dont’s

Je zult zien dat extremen, soms helemaal niet zo extreem zijn. Wil je eens kijken of naaldenspel wat voor je is. Kom binnen en doe mee of kijk de kunst af. De workshop is speciaal bedoeld voor beginners.

Iedereen is welkom.
Als je alleen komt kunnen wij niet garanderen dat je actief mee kunt doen. Dus neem een (speel)partner mee als je kunt. Lukt dat niet dan bekijken we de mogelijkheden tijdens de workshop.

Maak je eigen zweepje.
Altijd zelf eens een zweepje willen maken? Dan is nu je kans. Deze workshop is bedoeld voor beginners, maar ook gevorderde BDSM mers zijn natuurlijk welkom. Een leuk klein zweepje die je makkelijk mee kunt nemen is altijd welkom in je collectie. We gaan werken met paracord, een licht maar sterk materiaal waar je in korte tijd leuke resultaten mee kunt boeken. Ook verkrijgbaar in diverse kleuren. De workshop is voor maximaal 12 personen en je wordt stap voor stap begeleid door drie ervaren zwepenmakers. Voor deze workshop is een extra bijdrage van 10 euro voor de materiaalkosten.

Workshop knopen voor beginners
Op een leuke, laagdrempelige manier kennis maken met bondage? Kom dan langs bij onze workshop voor beginners.Spelen met touwtjes. We leren je wat basis knopen en vooral welke leuke dingen je er allemaal mee kan. Verbinding maken met elkaar door gebonden te worden met touw met voor en door je partner…

Voor de workshop kaarsen:
Spelen met kaarsen is kinky, het prikkelt het lichaam maar spelen met kaarsen is ook spelen met vuur! Doe mee aan de interactieve workshops en leer hoe je zo veilig mogelijk kan genieten van de warmte en intimiteit van Kinky Soja Kaarsen. Meesterlijk maakt en verkoopt BDSM kaarsen, gemaakt van 100% ECO Sojawas en door en door gekleurd. De kaarsen hebben een extra laag smeltpunt zodat je op een veilige manier samen kunt genieten van het warme kaarsvet.  Kom langs en kies jouw favoriete kleuren, sommige lichten zelfs op onder blacklight.


Huis, Tuin & Keuken:
BDSM heeft soms een sfeer van duur leer, latex en staal om zich heen. Maar het kan zo simpel zijn. Iedereen heeft een huis vol met leuke speeltjes. We nemen je mee door je eigen keukenkastjes, rommel lade en je schuur op zoek naar fun en vertellen je hoe je ze veilig kunt gebruiken.