PRAKTISCHE INFORMATIE

Bereidt je bezoek aan Bobbi Eden’s Loversland goed voor, en beter nog, laat de voorpret beginnen!

Weet je al met wie je gaat, en weet je al wat je aan gaat doen? Kom je met de auto of ga je met openbaar vervoer? Of maak je er misschien een spannend weekendje van en ben je op zoek naar een leuk hotel? Op deze pagina vindt je alle informatie om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, en je dus tijdens de beurs alleen nog maar hoeft te genieten.

OPENINGSTIJDEN

Bobbi Eden’s Loversland heeft lekker lange openingstijden,
waardoor je optimaal van de beurs kunt genieten.

Vrijdag 12 Oktober van 18.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag 13 Oktober van 13.00 uur tot 0.00 uur
Zondag 14 Oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur

PRIJS

De toegangsprijzen voor Bobbi Eden’s Loversland zijn € 19,00 p.p. (incl. BTW)

ADRES EN ROUTE

De 2e editie van Loversland zal plaatsvinden in:

De IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011AB Zwolle

Met de auto:
De IJsselhallen zijn goed bereikbaar met de auto. Schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar de IJsselhallen. De IJsselhallen heeft ruim 3000 eigen parkeerplekken. 


Met het openbaar vervoer:
De IJsselhallen zijn makkelijk te bereiken met de trein. Vanaf het NS-station Zwolle zijn de IJsselhallen ongeveer 10 minuten lopen. Wil je graag je complete reis met het openbaar vervoer plannen? Ga dan naar: https://www.ijsselhallen.nl/bereikbaarheid/

HOTELS

Woon je niet in de buurt van Zwolle en wil je de laatste uurtjes van Bobbi Eden’s Loversland niet missen? Dan adviseren we je een gezellig hotel in de buurt te boeken. Bobbi Eden’s Loversland werkt niet samen met hotels, maar op de site van Booking.com staat een ruime selectie. Voorkom teleurstelling en boek je kamer tijdig! 

Klik hier om rechtstreeks naar Booking.com te gaan.