Standhouders

Informatie

Wil je deelnemen aan de meest spannende beurs van Nederland?

Twijfel niet langer en meld je aan, want vol = vol. Aanmelden kan via onderstaand formulier. We sturen je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Je inschrijving is pas definitief wanneer je van Loversland een bevestiging met factuur hebt ontvangen, en wanneer hiervan de aanbetaling is voldaan.

Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Vandaar ook dat we een beperking stellen aan het aantal verkopende deelnemers in dezelfde branche. De redenen hiervoor zijn, de concurrentie onder standhouders zo laag mogelijk te houden, en het aanbod voor de bezoekers zo breed mogelijk te maken. Dit is dus ook in je eigen voordeel!

Heb je vragen of twijfel je of je bedrijf/je producten binnen het Loversland concept passen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@loversland.nl of telefonisch op werkdagen tussen 8.00 tot 15.00 uur: 0342 220 069.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJF FORMULIER VAN EDITIE 2018
Het formulier mag ingevuld terug gemaild worden naar info@loversland.nl of opgestuurd naar onderstaand postadres:
Loversland
Koperslager 19
3861SJ Nijkerk

Informatie aanvraag Standhouders

Deelnemers

Hieronder een overzicht van de deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de 2e editie van Loversland, uiteraard zal deze lijst in de aanloop naar de beurs snel groeien. Wil je je ook aanmelden als standhouder van Loversland? Neem dan contact op via info@loversland.nl, we sturen je graag meer informatie toe.