STANDHOUDERS INFORMATIE

Wil jij deelnemen aan de meest spannende beurs van Nederland?
Twijfel niet langer en meld je aan, want vol = vol. Aanmelden kan door ons het ingevulde inschrijfformulier te mailen: standhouders@loversland.nl. In dit inschrijfformulier vind je alle prijzen en mogelijkheden. Je inschrijving is pas definitief wanneer je van Loversland een bevestiging met factuur hebt ontvangen, en wanneer hiervan de aanbetaling is voldaan.
Loversland is niet zomaar een beurs, Loversland is een beleving. Vandaar ook dat we een beperking stellen aan het aantal verkopende deelnemers in dezelfde branche. De redenen hiervoor zijn, de concurrentie onder standhouders zo laag mogelijk te houden, en het aanbod voor de bezoekers zo breed mogelijk te maken. Dit is dus ook in je eigen voordeel!
Heb je vragen of twijfel je of je bedrijf/je producten binnen het Loversland concept passen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via standhouders@loversland.nl.

Het formulier mag ingevuld terug gemaild worden naar standhouders@loversland.nl of opgestuurd naar onderstaand postadres:

Loversland
Koperslager 19
3861SJ Nijkerk

INFORMATIE AANVRAAG ?

Wat is de uitkomst van de som: 4 + 9 =