INSCHRIJVEN LOVERSLAND ACADEMY

Welkom bij de Loversland Academy, leuk dat je je wilt inschrijven voor onze workshops. Klik op de datum naar keuze om te zien welke workshops je kunt volgen.

Vergeet niet je e-ticket uit te printen en mee te nemen naar de beurs. Deze scannen we bij ingang van de Loversland Academy. Uiteraard kun je met een groep de Loversland Academy bezoeken en bepaal je zelf je plek bij binnenkomst, echter dient elke bezoeker zichzelf persoonlijk aan te melden. Dit om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven onze leuke leerzame workshops te volgen. 

Welke mini masterclass ga jij volgen?

Master the Cock
Voor ladies die hun handjob & blowjob skills willen upgraden én voor mannen die meer willen leren over fijne masturbatietechnieken. Tijdens deze mini-Masterclass leer je over de mannelijke seksuele anatomie en de fijne kneepjes en greepjes. Ik help je een handje een betere minnares te worden met Tantrische en Taoïstische aftrek-technieken. Een praktisch lesje cock-yoga voor hem en haar. De dildo’s staan voor jullie klaar!

Verwen de Vulva
Voor mannen én vrouwen die willen leren hoe hun vriendin/vrouw óf zichzelf een verrukkelijke vulva massage te geven. Tijdens deze mini-Masterclass leer je over de vrouwelijke seksuele anatomie; waar zitten nou al die G- en A- spots’ en andere ‘knopjes’ en beroer je die? We oefenen op fruit, dus het wordt een sappige boel! 

Tantra 2.0
Tantra zonder geiten wollen sokken. Wat is dat nu eigenlijk, tantra? En wat ‘doe’ je dan? Iets met oog-contact en aanraking? Tijdens deze mini-Masterclass leer je hoe je tantra kunt beoefenen om next level te gaan in de intimiteit met je partner. Een stukje theorie en oefeningen. Voor een intensere beleving van je seksualiteit en het liefdesspel. Geschikt voor singles en stellen. Clothes-on workshop.

BDSM voor Beginners
De 50 Shades trilogie heeft de populariteit van BDSM doen toenemen. Nieuwsgierig naar kink? Tijdens deze mini-Masterclass leer je wat onder BDSM valt, over consent en codewoorden en onderzoek je welk deel van BDSM jou aanspreekt. We gaan op veilige wijze spelen met macht, met onze handen en met tools. Hands-on dus, maar de kleding blijft aan, geen seksuele handelingen. Voor (gelegenheids)stellen. You don’t know what you like, untill you’ve tried…

Je kunt je aanmelden voor verschillende masterclasses, echter is het niet toegestaan je meerdere keren aan te melden voor zelfde workshop. Dit om zo veel mogelijk bezoekers de kans te geven een masterclass te volgen.

We wensen je alvast veel plezier op Bobbi Eden’s Loversland!

Deze workshops zijn slechts € 5,- per persoon per workshop. Je hebt echter wel een geldig toegangsbewijs voor
Bobbi Eden’s Loversland nodig om deel te kunnen nemen.
 Bestel je tickets hier.