Brabant editie Loversland 2019 niet het eerste,
maar het tweede weekend van februari 2019 !


Ja, jullie lezen het goed!
Bobbi Eden’s Loversland in de Brabanthallen Den Bosch zal een weekje op schuiven. De beurs zal definitief plaats gaan vinden op 8, 9 en 10 februari 2019. Gekochte kaarten blijven uiteraard gewoon geldig. 

Komt deze datum je echt niet uit? Dan kun je uiteraard je geld terug krijgen, stuur in dit geval een mailtje naar info@loversland.nl.  Ook voor alle overige vragen kun je op dit e-mail adres terecht.

Met Loversland en de andere evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden, verwacht de Brabanthallen zoveel bezoekers dat de Brabanthallen niet voldoende parkeerplaatsen kunnen garanderen! Dit willen we natuurlijk niet riskeren en om te voorkomen dat je als bezoeker te lang moet zoeken naar een parkeerplek, of zelfs met een pendelbus naar onze beurs moet komen zijn we tot deze beslissing gekomen. We willen dat jullie als bezoekers volop kunnen genieten, en dit genieten begint al bij de aankomst en daarom is Loversland een week verzet naar 8, 9 en 10 februari 2019.

Uiteraard mag dit de pret niet drukken en beloofd de Brabant editie van Bobbi Eden’s Loversland weer één groot feest te worden! Een tipje van de sluier: na de succesvolle optredens van Xander de Buisonje tijdens de vorige editie hebben we gezocht naar een waardige opvolger! Nieuwsgierig welke BN’er deze editie van Bobbi Eden’s Loversland elke avond afsluit met een mini concert? Houdt dan de website in de gaten want we gaan jullie nu niet heel lang meer in spanning laten!

Tot ziens op Bobbi Eden’s Loversland op 8, 9 en 10 februari 2019.
wij hebben er zin in!