Veel gestelde vragen

Waar vindt Loversland plaats?

Loversland vindt plaats in: Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Wanneer vindt Loversland plaats?

Loversland vindt plaats op 27,28 en 29 oktober 2017

Wat zijn de openingstijden van Loversland?

De openingstijden van Loversland zijn: Vrijdag 27 oktober van 18.00 uur tot 1.00 uur Zaterdag 28 oktober van 13.00 uur tot 1.00 uur Zondag 29 oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Wat zijn de toegangsprijzen van Loversland?

De toegangsprijs voor Loversland is 15 euro per persoon per dag. Op vrijdag krijgen studenten op vertoon van hun studentenpas 50% korting. Op zaterdag is de entree voor bezoekers in zwarte lingerie gratis.

Zijn er weekend kaarten verkrijgbaar voor Loversland?

Nee, er zijn geen weekend kaarten verkrijgbaar voor Loversland. Wanneer je hele weekend wilt komen, (wat we natuurlijk super gezellig vinden) dien je drie losse tickets per persoon te kopen.

Waar kan ik toegangskaarten kopen voor Loversland?

Toegangskaarten voor Loversland zijn verkrijgbaar via de website Loversland.nl, Ticketmaster.nl, Miranda.nl, Loveshop.nl, Bobbiedenshop.nl, Lefemme Zwolle, Playlifestyle Rotterdam en uiteraard bij kassa van het evenement.

Vanaf welke leeftijd kun je Loversland bezoeken?

Als bezoeker van Loversland die je minimaal 18 jaar te zijn.

Mag ik foto’s en/of filmpjes maken tijdens mij bezoek aan Loversland?

Op Loversland is het maken van foto’s en filmpjes alléén toegestaan op de aangegeven fotopunten, zoals bijvoorbeeld de VIP lounge van Bobbi Eden zodat je met je favoriete artiest op de foto kunt. Deze punten worden aangegeven op de beurs. Het is niet toegestaan foto’s of filmpjes te maken van andere bezoekers of stands of op andere plekken dan is aangegeven. Professionele apparatuur is niet toegestaan. Pers kan een afspraak maken via info@loversland.nl

Is er een garderobe of zijn er kluisjes aanwezig op Loversland?

Ja in Ahoy Rotterdam is een garderobe aanwezig.

Ik ben iets verloren tijdens Loversland, hoe kom ik erachter of het is gevonden?

Loversland is niet verantwoordelijk voor beschadigde of verloren items. Wel kun je contact opnemen met de portier van Ahoy waar gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven. Je kunt deze bereiken via tel: 010 - 293 3124.

Is Loversland rolstoel toegankelijk?

Ja Ahoy/Loversland is rolstoel toegankelijk. Er zijn speciale invalide parkeerplaatsen bij de hoofdingang ( tegen normale betaling), en ook de toiletten zijn aangepast en voorzien van een alarm knop. Ook de beursvloer is rolstoel toegankelijk. Het kan zijn dat sommige stands wat minder toegankelijk zijn, maar het personeel helpt je graag op weg. 

Mag ik tijdens Loversland reclame maken of flyeren voor een eigen event?

Nee, niet zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Is er (gratis) WIFI beschikbaar tijdens Loversland?

Je kunt in Rotterdam Ahoy gebruik maken van gratis Wi-Fi wanneer je je in Ahoy Plaza bevindt. Open hiervoor het netwerk 'Ahoy FREE WIFI’. 

Mag mijn huisdier mee naar Loversland?

Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in Rotterdam Ahoy en dus ook niet op de beursvloer. We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en Stichting Hulphond-honden. Overleg Loversland is hiervoor vereist. Papieren die aantonen dat het een hulphond is, dien je bij de informatiebalie van Ahoy/ of de entree van Loversland te kunnen overleggen.

Mag ik roken tijdens Loversland?

Roken in Rotterdam Ahoy en tijdens Loversland is verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.

Is er een bepaalde dress code tijdens Loversland?

Nee, er is geen verplichte dress code voor Loversland. Wel heb je op zaterdag gratis entree wanneer je in zwarte lingerie de beurs bezoekt. Een verzorgd uiterlijk is uiteraard wel een must.

Moet ik Loversland als stelletje bezoeken?

Nee, je bent niet verplicht Loversland als stelletje te bezoeken, ook voor singles valt er vanalles te beleven. Wel zijn er enkele attracties die uitsluitend als stel te bezoeken zijn.