Tickets

De voorverkoop voor Bobbi Eden's Loversland is gestart! 

Wees slim en bestel je tickets online, zodat je direct naar binnen kunt en niet lang in de rij hoeft te wachten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en/of like onze Facebook pagina en ben als eerste op de hoogte van alle spannende dingen die er te beleven zijn.

Een toegangsbewijs voor Loversland kost slecht 15 euro per persoon per dag, en we bieden je zelfs de gelegenheid om de beurs geheel gratis te bezoeken (op zwarte lingerie zaterdag)! 

Bij binnenkomst ontvang je het gratis Loversland magazine waarin je o.a. volop leuke kortingsbonnen vindt die je kunt gebruiken tijdens de beurs. 

Studenten vrijdag

Vrijdag studenten korting

Op vertoon van je studenten pas ontvang je op de entree van Loversland maar liefst 50% korting. De toegangsprijs is dan geen 15 euro maar slechts 7,50 euro per persoon, het studenten leven is immers al duur genoeg! Deze toegangskaarten zijn alleen aan de dagkassa verkrijgbaar.

Zwarte lingerie zaterdag 

Bezoek je de beurs op zaterdag, kom dan in je meest verleidelijke zwarte lingerie want je hebt hiermee gratis toegang tot de beurs. Dit mag een zwart lingerie setje, een zwarte babydoll, een zwart corset setje of een zwarte body zijn. Catsuits vallen in dit geval niet onder lingerie. Het is de bedoeling dat je in alléén de zwarte lingerie de beurs bezoekt. De gratis toegang is niet geldig voor bezoekers die zwarte lingerie dragen onder hun kleding!

Zwarte lingerie zaterdag is zowel voor mannen als voor vrouwen. Voor mannen kan dit een slip, string of boxer zijn. Wil je als man genieten van gratis beursbezoek? Draag dan alleen een zwarte slip, string of boxer en niet onder je kleding, want dan is deze actie niet geldig! Er vindt een controle plaats bij de ingang, dus twijfel je of je lingerie setje binnen de normen valt? Mail ons dan via info@loversland.nl.

Een van onze standhouders heeft alvast een leuke selectie voor je gemaakt. Wil je zeker weten dat je gratis naar binnen mag op zwarte lingerie zaterdag? Bestel dan via: www.loveshop.nl/zwarte_zaterdag_lingerie