Praktisch

Bereid je bezoek aan Loversland goed voor, en beter nog laat de voorpret beginnen!

Weet je al met wie je gaat, en weet je al wat je aan gaat doen? Kom je met de auto of ga je met openbaar vervoer? Of maak je er misschien een spannend weekendje van en ben je op zoek naar een leuk hotel? Op deze pagina vindt je alle informatie om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, en je dus tijdens de beurs alleen nog maar hoeft te genieten.

Openingstijden

Loversland heeft lekker lange openingstijden,
waardoor je optimaal van de beurs kunt genieten.

Vrijdag 27 oktober van 18.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag 28 Oktober van 13.00 uur tot 1.00 uur
Zondag 29 Oktober van 13.00 uur tot 20.00 uur

 

Prijzen

De toegangsprijs voor Loversland is slechts 15 euro per dag per persoon, en wanneer je zwarte lingerie draagt op zwarte lingerie zaterdag dan is de entree zelfs gratis! Studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas op vrijdag 50% korting en betalen slechts 7,50 euro entree per persoon.

Bij Loversland betaal je niet alleen entree om te kunnen shoppen. Al raden we je wel aan om de vele bekende en nieuwe stands op de beurs te bezoeken, want ze bieden voor elk wat wils. Tijdens de beurs is er volop (erotisch) vermaak. Op het hoofdpodium maken zowel bekend als onbekend talent hun entree en je kunt als je wilt ook zelf in de spotlights staan. 

Wanneer er even geen show is, zorgt een top DJ ervoor dat de sfeer er lekker in blijft. 

Ook zijn er op Loversland veel gratis attracties waarbij je jezelf even lekker kunt laten gaan, ontspan onder de mega douche in het midden van de beursvloer of maak een spannend ritje op de rodeo pik. Nog wat bijleren? Bezoek dan de speciale workshop ruimte waar verschillende leuke en leerzame workshops worden gegeven door echte professionals. Klik dan hier.

Adres en Route

De 2de editie van Loversland zal plaatsvinden in:

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10, 3084 BA  Rotterdam

Met de auto:
Ahoy is goed bereikbaar met de auto want het ligt aan de snelweg. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, Ahoy heeft ruim 2000 eigen parkeerplekken. 


Met het openbaar vervoer:
Ahoy is makkelijk te bereiken met de bus, metro en trein. Vanaf het bus- en metrostation Zuidplein loop je in slechts 5 minuten naar Ahoy. Wil je graag je complete reis met het openbaar vervoer plannen? Ga dan naar: https://www.ahoy.nl/tools/planreis.html


Met de fiets:
Woon je dichtbij Ahoy en wil je lekker op de fiets komen? Dan kun je je fiets parkeren in de (onbewaakte) fietsenstalling recht voor de deur van Ahoy.

Hotels

Woon je niet in de buurt van Ahoy Rotterdam, en wil je de laatste uurtjes van Loversland niet missen?
Dan adviseren we je een gezellig hotel in de buurt te boeken. Loversland werkt niet samen met hotels, maar op de site van Booking.com staat een ruime selectie. Voorkom teleurstelling en boek je kamer tijdig! 

Klik hier om rechtstreeks naar booking.com te gaan.